You are here: Home » Wonen » Scandinavische meubels

Scandinavische meubels

geschreven door testman

Scandinavische meubels veroveren de wereld al sinds jaren. Niet alleen de Zweedse Ikea maar ook meubels van Deense, Noorse en Finse ontwerpers. Denk maar aan iittala, Royal Copenhagen, Pappelina, Asplund, Carl Hansen, Erik Joergensen. GAD, Allinwood en Stelton, om maar eens wat te noemen.

 

De thermosflessen van Erik Magnussen vond ik in het mooie Denemarken. In Zweden vond ik die geinige dienbladtafels van Margot Barolo en Märta Friman. Die overigens ook poefs in diezelfde stijl als die poef van Josef Frank hebben.

Andere berichten in rubriek Woonaccessoires:

Gerelateerde artikelen

3 reacties

Caroline 31 mei 2008 - 22:21

Zelf ben ik ook gek van Scandinavische woonaccesoires. Daarom ben ik ook http://www.lillelykke.com gestart, een webwinkel van Scandinavische woonaccesoires.
Naast de merken waarmee ik nu werk ben ik nog met een hoop anderen in gesprek. Dus het assortiment is groeiende.

Reageer
Caroline 31 mei 2008 - 22:21

Zelf ben ik ook gek van Scandinavische woonaccesoires. Daarom ben ik ook http://www.lillelykke.com gestart, een webwinkel van Scandinavische woonaccesoires.
Naast de merken waarmee ik nu werk ben ik nog met een hoop anderen in gesprek. Dus het assortiment is groeiende.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com