You are here: Home » Design meubels » Bank Rolf Benz 6300

Bank Rolf Benz 6300

geschreven door testman

Vanaf nu biedt Rolf Benz ook een XL-versie aan van deze prijswinnende (red dot design award 2003) en succesvolle bank aan.

De door designer Christian Werner vormgegeven bank met zijn rechte zijkanten en uitnodigende weelderige, zachte rugkussens geldt als een van de pioniers op het gebied van extra diep zitten. Nieuwe schakelelementen en chaises longues in XL-formaat breiden het bankprogramma uit met extra zit- en ligplezier.

De nieuwe schakelelementen bieden met de reeds beschikbare vier bankbreedtes, twee zithoogtes en twee zitdieptes nog meer zit- en ligmogelijkheden en individuele opstellingen. Zo ontstaat bijvoorbeeld door het koppelen van twee chaises longues een uiterst royaal daybed – waardoor nu ook extra diep liggen en relaxen op een bank mogelijk wordt.

Nieuw is ook het dikke leder in de trendkleur donkerblauw, dat speciaal voor deze bank wordt aangeboden. Samen met de fauteuils, voetenbank en hocker bevat bankprogramma 6300 nu alle ingrediënten voor een perfect woonlandschap.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com