You are here: Home » Wonen » WOOON!

WOOON!

geschreven door testman

Dagelijks rijd ik over de A4. En al een tijdje was ik me aan het bedenken wat er nou toch tegen die snelweg aan gebouwd werd. Al snel bedacht ik me dat wonen een meter naast de A4 uitgesloten moest zijn.

Ik had al wel bedacht dat Leiderdorp daar wat ging bouwen om de verbreding van de A4 tegen te gaan aan hun kant. Maar nu weet ik het. Meubelplein Leiderdorp is uitgebreid. Het heet meteen ook niet meer zo. Het vergrote meubelplein is om gedoopt tot WOOON Leiderdorp. In een eerder bericht schreef ik dat ze in Leiderdorp vacatures hadden voor de nieuwe winkels. Nou die zijn er dus nu.

Traditioneel zijn de meeste meubelboulevards op 2e Pinkersterdag open dus ook deze. WOOON Leiderdorp is op 2e Pinkersterdag open van 11.00 uur – 17.00 uur. Ze blijven een beetje in voorjaarssferen en je ziet “Bijen” voorbij komen. Deze prikken gelukkig niet, maar hebben een aardig presentje voor jong en iets minder jong in petto!

In de Bijen Draaimolen kunnen de kleintjes een rondje meedraaien. Kazoem komt langs, of liever gezegd: zoemt langs. Deze muzikale “bij” zorgt voor vrolijke klanken. Tussendoor deelt hij ook nog ballonnen uit. En voor het vervoer tussen het oude en nieuwe deel van het Wooon plein is er een heuse Paardentram.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

R. Oosterveld 29 mei 2007 - 21:37

Afgelopen weekend heb ik met mijn invalide vriendin een bezoek gebracht aan Wooon in Leiderdorp. Wij kwamen er daar achter dat we bij vele winkels niet “welkom” waren, doordat er simpelweg niets geregeld is voor iemand in een rolstoel. Het begint al bij de stoepopgang, maar die zal waarschijnlijk nog aangelegd gaan worden. De bovenverdiepingen zijn bij bijna alle winkels gewoon niet bereikbaar, de indeling van sommige winkels bieden geen mogelijkheid om ergens langs te lopen/rollen en er zijn trappen of verhogingen gemaakt in winkels.

Wij vinden dit een zeer trieste constatering voor een nieuwe woonboulevard! Wij waren blij met een mooie woonboulevard bij ons de buurt, maar dat is een flinke domper gebleken.

Onze geplande winkeldag is in het water gevallen en wij zullen in het vervolg weer uit moeten wijken naar het Alexandrium of VillaArena, omdat er daar wel rekening is gehouden met minder- en invaliden.

Reageer
R. Oosterveld 29 mei 2007 - 21:37

Afgelopen weekend heb ik met mijn invalide vriendin een bezoek gebracht aan Wooon in Leiderdorp. Wij kwamen er daar achter dat we bij vele winkels niet “welkom” waren, doordat er simpelweg niets geregeld is voor iemand in een rolstoel. Het begint al bij de stoepopgang, maar die zal waarschijnlijk nog aangelegd gaan worden. De bovenverdiepingen zijn bij bijna alle winkels gewoon niet bereikbaar, de indeling van sommige winkels bieden geen mogelijkheid om ergens langs te lopen/rollen en er zijn trappen of verhogingen gemaakt in winkels.

Wij vinden dit een zeer trieste constatering voor een nieuwe woonboulevard! Wij waren blij met een mooie woonboulevard bij ons de buurt, maar dat is een flinke domper gebleken.

Onze geplande winkeldag is in het water gevallen en wij zullen in het vervolg weer uit moeten wijken naar het Alexandrium of VillaArena, omdat er daar wel rekening is gehouden met minder- en invaliden.

Reageer
Suzie 24 februari 2008 - 16:00

Wooon Leiderdorp is een supermooie woonboulevard, waar je lekker rustig (door de week in ieder geval) kunt shoppen. Je wordt overal netjes geholpen. Vooral de winkel Villa Verne heeft superleuk personeel. Hier heb ik zo ongeveer mijn hele nieuwe inrichting gekocht. Onwijs leuke spullen!
Echt een aanrader; Villa Verne, Avontuurlijk Wonen!

Groetjes,
Een tevreden klant van Villa Verne / Wooon Leiderdorp

Reageer
Suzie 24 februari 2008 - 16:00

Wooon Leiderdorp is een supermooie woonboulevard, waar je lekker rustig (door de week in ieder geval) kunt shoppen. Je wordt overal netjes geholpen. Vooral de winkel Villa Verne heeft superleuk personeel. Hier heb ik zo ongeveer mijn hele nieuwe inrichting gekocht. Onwijs leuke spullen!
Echt een aanrader; Villa Verne, Avontuurlijk Wonen!

Groetjes,
Een tevreden klant van Villa Verne / Wooon Leiderdorp

Reageer
Annemieke 21 april 2008 - 21:56

Is de heer Oosterveld al eens in Nijkerk geweest? Daar bevindt zich een in een industrieel pand (oude chocoladefabriek van de Baronie) een woon- en lifestyle shopping centrum genaamd De Havenaer.
Neem eens een kijkje op de site http://www.havenaer.nl en laat u verrassen. Voor minder valide mensen zijn er rolstoelen aanwezig en is er een lift.
Tot ziens in Nijkerk!
Annemieke Dankbaar

Reageer
Annemieke 21 april 2008 - 21:56

Is de heer Oosterveld al eens in Nijkerk geweest? Daar bevindt zich een in een industrieel pand (oude chocoladefabriek van de Baronie) een woon- en lifestyle shopping centrum genaamd De Havenaer.
Neem eens een kijkje op de site http://www.havenaer.nl en laat u verrassen. Voor minder valide mensen zijn er rolstoelen aanwezig en is er een lift.
Tot ziens in Nijkerk!
Annemieke Dankbaar

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com