You are here: Home » Wonen » 100% Design

100% Design

geschreven door testman

100% Design is het enige vakevenement op het gebied van interieurdesign in Nederland. Gedurende drie dagen zijn geïnteresseerden uit het vak van harte welkom om de nieuwste producten van de geselecteerde deelnemers te komen bewonderen.

Met een apart Off Site programma, een spannende Best of the best expositie en een spetterend feest is 100% Design meer dan een beurs. Samen met een relaxte sfeer is het met recht een inspirerend evenement te noemen.

De zesde editie van 100% Design vindt weer plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek. Een architectonisch hoogtepunt, waarvan de monumentale koffie- en tabaksfabriek en omgeving voor het evenement worden ingericht.

Architecten, interieurarchitecten, ontwerpers, facility managers, retailers en andere vakmensen kunnen het evenement op 7, 8 en 9 juni 2007 bezoeken. De consument met een bijzondere interesse in topdesign is uitgenodigd op zaterdag 9 juni. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com