You are here: Home » Wonen » Tuinieren !

Tuinieren !

geschreven door testman

Wil je je tuin graag onder handen nemen, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Laat Kim Wilde je de weg wijzen in deze ideale gids voor starters! Vanaf vandaag is haar nieuwe boek te verkrijgen. Na haar boek tuinieren met kinderen, komt Kim met een nieuw boek.

Volgens Kim kan iedereen leren om de tuin van zijn dromen te maken. Tuinieren! geeft je de basisregels voor planning en ontwerp van je tuin en vertelt je hoe je de perfecte planten kunt kiezen en onderhouden. Het hele boek staat vol met Kim’s eigen ervaringen, van beginnend tuinier tot prijswinnend tuinontwerper. Het boek geeft je inspiratie om je eigen groene ideeën om te zetten in bloeiende werkelijkheid.

Ook dit boek bevat eenvoudige stap-voor-stapinstructies, Kim’s eigen ervaringen aangevuld met adviezen van experts, tips voor de beste planten en foto’s uit haar eigen tuin.

BOL

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com