You are here: Home » Wonen » Stofferen

Stofferen

geschreven door testman

Het opnieuw bekleden en/of restaureren van een stoel, fauteuil of bank is leuk, maar technisch gezien niet eenvoudig. De behendigheid, de mogelijkheden en het gebruik van stoffeermaterialen worden je geleerd tijdens de cursus Stofferen bij Kitsch en Kunst aan de Rotte.

Als voorwerk kun je thuis de stof verwijderen en deze als mal meenemen naar de cursus. Zo kun je dus gelijk aan de slag met je eigen meubelen. Erg handig!

Naast de cursus stofferen geven ze bij Kitsch en Kunst nog veel meer leuke workshops en cursussen. Wat dacht je van een cursus Tuinstyling of een workshop Kinderlampjes beschilderen. Op de website van Kitsch en Kunst vind je er nog veel meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com