You are here: Home » Wonen » Vogelhuis

Vogelhuis

geschreven door testman

Dit is weer is wat anders dan zo’n ongeverfd blank huisje die je altijd ziet bij de diverse tuincentra. Niet dat ze niet voldoen, want wij hebben er ook al een paar jaar eentje hangen en ieder jaar is het huisje weer gevuld met de leukste en schattigste vogeltjes. Ook tot groot vermaak van onze kat, die het liefst de hele dag ligt te loeren of er toevallig een vogeltje voor z’n pootjes valt.

Nu zag ik ook deze prachtige vogelhuisjes in een blaadje staan. Zeg maar gerust vogelvilla’s! dat staat toch net even wat leuker in de tuin. Misschien een idee voor ons voor volgend jaar. Eens kijken of we de vogeltjes daar ook een groot plezier mee doen. Je kunt de huisjes overigens gewoon on line bestellen en ze zijn er in vele varianten en kleuren.

Andere berichten in rubriek Woonaccessoires:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com