You are here: Home » Jabra » Funda is vernieuwd?

Funda is vernieuwd?

geschreven door testman

De NVM site Funda is vernieuwd! Nee hij is niet sneller, dat zou wat mij betreft nog eens nieuws zijn. Nee de vernieuwing is grotendeels visueel. De foto’s zijn groter, wat wel weer een plus is. Nu hoef je niet nog eens naar de site van de makelaar, om te kijken of daar grotere en duidelijkere foto’s zijn. De buurt foto’s zijn er al weer een tijdje en lijken ook niet vernieuwd bij deze update.

Wel is de kaart nieuw, naast de reguliere kaart kan je een satellietfoto bekijken. Komt natuurlijk gewoon uit Google maps. Wat ook leuk is, is de volg deze woning optie. Je krijgt dan iedere keer dat het woonobject verandert, qua prijs of status een e-mail.

Al met al best een leuke vernieuwing. Wat verdwenen is, is de optie om terug te gaan naar je zoek opdracht. Heel erg vervelend, maar geen probleem. Ik open de huizen gewoon op een andere tabblad met shift-klik zal ik maar zeggen.

Alleen snap ik niet dat je niet meer kan zoeken op het aantal kamers dat een woning heeft. Dat maakte het voorheen zo gemakkelijk. Even alleen de huizen met 4 of meer kamers selecteren en klaar. Nu moet ik af gaan op woonoppervlakte en daar heb ik eerlijk gezegd niets mee.

Lieve Funda, kan dit zoeken op aantal kamers weer terug!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com