You are here: Home » Wonen » Silo 6

Silo 6

geschreven door testman

Op steenworp afstand van het Dolfinarium ligt het unieke pand van Silo 6. Een tot enorme woonwinkel en showroom verbouwde oude graan silo, waar diverse woon gerelateerde producten worden aangeboden van diverse bekende merken.o.a. “Riviera Maison, PTMD, Pakhuis Oost”, “Kitsch Kitchen”, It’s about Romi en Rice “

In de loods kun je diverse oude deuren, badmeubelen, schouwen en ijzeren hekwerken vinden. Hier hebben zij met oude steigerhouten planken een schuur met grote deuren nagebouwd. Het geheel afgemaakt met een van onze antieke gebogen ramen. In de toekomst zullen zij ons assortiment oude bouwmaterialen uitbreiden.

Hierbij moet je denken aan oude schoon gebikte bakstenen, oude balken en oude vloerdelen afkomstig uit slooppanden zoals kerken, kazernes, scholen en pakhuizen. Een mooi voorbeeld zijn hun vloerdelen van oud Amerikaans grenen . Ook gebruiken ze oud eiken, uit gebinten van boerderijen, grenen om daar robuust geleefde eettafels van te maken.

Ook diverse antieke deuren. De oude verflagen zitten er nog op. Leuk te combineren met een modern interieur .

Eigenlijk valt dit badmeubel niet onder oude bouwmaterialen. Een zeer bijzonder meubel met oude koperen kranen, barok stijl spiegel. De wasbakken zijn ingelegd in een natuurstenen blad. Een zeldzaam stuk.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Teak Tafel 1 november 2010 - 22:29

Hartstikke leuk idee dat badkamermeubel! Probeer ook eens wat creatiever te zijn en je komt op de goedkoopste en leukste oplossingen uit!

Reageer
Teak Tafel 1 november 2010 - 22:29

Hartstikke leuk idee dat badkamermeubel! Probeer ook eens wat creatiever te zijn en je komt op de goedkoopste en leukste oplossingen uit!

Reageer
mario harbers 12 oktober 2011 - 13:45

wat is de prijs om het badmeubel te kopen

Reageer
mario harbers 12 oktober 2011 - 13:45

wat is de prijs om het badmeubel te kopen

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com