You are here: Home » Slaapkamer » MALMÖ SLAAPSYSTEEM

MALMÖ SLAAPSYSTEEM

geschreven door testman

Scandinavisch slapen onderscheidt zich van alle andere slaapsystemen, niet alleen optisch, maar vooral door het hoge comfort niveau en de uitstekende ergonomische kwaliteiten. Dankzij de beste natuurlijke materialen en jarenlange vakmanschap wordt de nachtrust voor vele jaren gewaarborgd.

Een Scandinavisch bed is doorgaans wel iets duurder dan een ander bed, maar gaat door het gebruik van natuurlijke materialen en het vakmanschap veel langer mee.

Het Scandinavische beddenmerk Swensen heeft er een nieuw slaapsysteem bij. De Malmö is het meest luxueuze van de slaapsystemen van Swensen. Ook dit bed bevat twee onafhankelijke veerlagen die samen zorgen voor een ongekend comfort.

Het grote verschil zit in de matras, de matras Malmö heeft een kern met pocketveren van maar liefst 18 cm! Mede door deze extra hoge pocketveer is deze matras extra comfortabel en krijgt de slaapcombinatie een luxe en robuuste uitstraling.

Deze matras weer afgewerkt met 100% natuurlijk paardenhaar en katoen. De Malmö matras heeft echter nog een extra laag van 100% zuiver wol.

Daarbij nog een voordeel wat dit bed extra comfortabel maakt. Als je kiest voor een tweepersoons topmatras dan is de hinderlijke middennaad weg.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com