You are here: Home » Columns » De huistelefoon?

De huistelefoon?

geschreven door testman

Het schijnt dat de vaste telefoon langzaam aan het verdwijnen is. De enige reden dat mensen naast hun mobieltje nog een vaste telefoon hebben, is waarschijnlijk het beltarief. Sommige bellen via het Internet andere gewoon via de “KPN” lijn.

Eigenlijk zoek ik een mobieltje, dat automatisch overschakelt naar mijn vaste lijn thuis, of internetlijn, als ik het huis binnenloop. Dan hoef ik maar één telefoon te zoeken ;-). Nu las ik dat Nokia pas in 2008 komt met een telefoon die dit kan. Kennelijk wordt er toch naar me geluisterd.

Maar KPN heeft geluisterd want met MobielThuis kan het; bellen met één toestel, dat je gebruikt als je mobiele én je vaste telefoon. Dus je belt altijd voor een voordelig tarief. Of je nu binnen of buiten bent.

Andere berichten in rubriek Home gadget:

Gerelateerde artikelen

0 reactie

mickey 15 mei 2009 - 14:52

in nederland via http://www.vouwschoen.nl te bestellen.

Reageer
mickey 15 mei 2009 - 14:52

in nederland via http://www.vouwschoen.nl te bestellen.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com