You are here: Home » Hoe wonen de sterren » Barbapapahuis van Pierre Cardin

Barbapapahuis van Pierre Cardin

geschreven door testman

Is het huis van Pierre Cardin origineel? Nee, dat niet want al jaren er voor heeft iedereen het huis al kunnen bewonderen in de kinderserie Barbapapa. Of is het daarom juist wel origineel, omdat Pierre Cardin in het enige echte Barbapapahuis woont? Barbapapahuis of niet Pierre Cardin noemt zijn huis, in de Cotes d’Azure, Palais Bulles. Hij refereert dus naar bubbels en dus niet naar Barbarpapa.

Het heeft maar liefst 14 jaar gekost om het bouwwerk te voltooien. In geen enkele ruimte is een rechte lijn of hoek te vinden. Het is precies zoals Pierre Cardin het wilde hebben. Hij had alleen geen rekening gehouden met zijn grote collectie schilderijen die ook mee moesten verhuizen. Die kon hij dus nergens kwijt. Dus nodigde hij wat kunstenaars uit om direct op de muren van zijn bubbelhuis te schilderen. Helaas hebben we daar geen foto’s van.

Volgende week het huis van Brad Pitt?

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Peter Cats 14 september 2007 - 14:53

Heeft toevallig iemand engelse of nederlandse site over deze palais bulles of bubbelhuis hoe je het wilt noemen het heeft ook de namen maison bulles en gaudet bullen als u een site heeft kunnen vinden wilt u dan mailen naar peter_cats_@hotmail.com

Reageer
Peter Cats 14 september 2007 - 14:53

Heeft toevallig iemand engelse of nederlandse site over deze palais bulles of bubbelhuis hoe je het wilt noemen het heeft ook de namen maison bulles en gaudet bullen als u een site heeft kunnen vinden wilt u dan mailen naar peter_cats_@hotmail.com

Reageer
Claes Marc 18 mei 2009 - 10:47

Beste, zou u mij kunnen helpen aan de openingsuren van het Palais de bulles? Ik zou in Juli een bezoek willen brengen om als particulier foto’s te maken, is dat mogelijk?
Hoopelijk kan u mij verder helpen!
Met dank
Claes M

Reageer
Claes Marc 18 mei 2009 - 10:47

Beste, zou u mij kunnen helpen aan de openingsuren van het Palais de bulles? Ik zou in Juli een bezoek willen brengen om als particulier foto’s te maken, is dat mogelijk?
Hoopelijk kan u mij verder helpen!
Met dank
Claes M

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com