You are here: Home » Designers » Hidden Royalty

Hidden Royalty

geschreven door testman

De Nederlandse ontwerpster Nicolette Brunklaus geeft aan alledaagse producten een dubbele betekenis. Met in het oogspringende patronen en onverwachte beelden ontlokt zij bij menigeen een glimlach.

Bedrukte werkelijkheid. Het begon met beddengoed, voorzien van een schaduwdessin waardoor het lijkt alsof het dekbed gecapitonneerd is. Ook past Nicolette haar druktechniek toe op keukenkasten met gezeefdrukte borden en glazen en een opvallende serie tafellinnen, bedrukt met sfeervolle tafeltaferelen.

Nu zag ik een geweldige lamp van Nicolette. Een mooie moderne lamp met een leuke opdruk. Opzich niets bijzonders, maar wanneer je het licht aan doet verschijnt er een klassiek, bijna koninklijk, gezicht in de opdruk. Een bijzonder effect door de combinatie van licht en lamp.

Andere berichten in rubriek Verlichting:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com