You are here: Home » Wonen » Romantisch is terug!

Romantisch is terug!

geschreven door testman

Wat voor kleuren ga je in de kinderkamer gebruiken? Hoeveel ruimte is er eigenlijk voor bijvoorbeeld meubeltjes? Welke kleur, stijl en uitstraling? Hoe lang wordt er gebruik gemaakt van deze kamer?

Na een periode van stoer, stoerder, stoerst maakt romantiek in baby- en kinderkamers een enorme comeback. Bloemmotieven en zachte tinten. Lieflijk en stoer wordt bijvoorbeeld gecombineerd met een romantisch, oud wiegje in combinatie met felgekleurd beddengoed. Het geeft een heel eigentijds effect. De kindermeubels van woodwork die ik bij sterre & tijl vond sluiten hier perfect bij aan.

Ook frisse, felle kleuren zijn een trend. Ze maken van je kamertje een heel vrolijke omgeving. Absoluut hot zijn de kleuren: geelgroen, aquamarijn, felgeel en allerlei tinten paars. Je hebt maar een paar accenten nodig om er een kleurrijk geheel van te maken. Een kleurband op één muur, kleurrijk beddengoed of een paar kleurige dozen. En het geeft een kleurrijk geheel zonder dat het te overheersend is.

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com