You are here: Home » Columns » Roze Wolk

Roze Wolk

geschreven door testman

Ik vind het zelf altijd leuk om te variëren en te wisselen met kleur in onze woonkamer. Aangezien we in de woonkamer een rustige basis hebben, kan dat ook gemakkelijk. Een kwestie van een aantal elementen aanpassen, zoals de kaarsen, bloempotten, kussens en wat andere accessoires en je hebt zo een heel andere sfeer in je huis gecreëerd. Het liefst aangepast aan de tijd of moment van het jaar. Zoals bijvoorbeeld alles wit in de winter.

Ik heb natuurlijk zelf ook een lievelingskleur en dat is roze. Maar alles roze in de woonkamer had ik nog niet gedaan. Ik vond het misschien een tikkeltje overdreven…en Alain z’n favoriete kleur is het ook niet geloof ik.

Maar omdat binnen nu en een paar weken onze dochter geboren zal gaan worden, heb ik toch alles roze aangeschaft. 😉

Het moet natuurlijk straks ook bij alle roze versieringen en vlaggetjes passen. Zo’n pietlut ben ik dan ook wel weer.

En..ik moet zeggen, het staat erg mooi.

Het is ook een trendkleur van dit moment, pastel of oudroze is een erg mooie blikvanger in het interieur. De zachte kleur staat prachtig in combinatie met donkere ruwe tinten zoals wij thuis op onze muur hebben. Tegelijkertijd heeft de kleur passie wat de sobere kleur bijna laat verdwijnen. Wat dat betreft kom je roze ook dit jaar in alle tinten tegen: van vergrijsd roze tot zuurstokroze. Zolang de basis goed is, met natuurlijke tinten als grijs, bruin en roomwit kun je eindeloos combineren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com