You are here: Home » Hoe wonen de sterren » Vera’s Crib

Vera’s Crib

geschreven door testman

Vandaag wilde ik je meenemen naar het huis van “project runway” jurylid en modeontwerpster Vera Wang. Vera woont in een geweldig vrijstaand huis met veel grond er omheen. Maar ik had ook niets anders verwacht van een succesvolle modeontwerper.


Vera Wang was zestien jaar lang de senior mode editor van Vogue magazine. In 1985 stopte ze daar mee en werd twee jaar lang de design director van Ralph Lauren. In 1990 opende ze haar design salon in het Carlyle Hotel in New York. Ondertussen heeft Vera Wang kleding ontworpen voor bekende als Nancy Kerrigan en Michelle Kwan en ontwiep ze de trouwjurken van Mariah Carey, Jennifer Lopez, Thalia, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Victoria Beckham, Jennifer Garner, Sharon Stone, Uma Thurman, Holly Hunter, Karenna Gore en vele andere.


Het interieur van Vera’s huis bestaat uit lichte kleuren met veel natuurlijke producten en, hoe kan het ook anders veel oosterse invloeden. Het is een mooie inrichting dat helemaal Vera Wang is.


Volgende week het allerduurste huis van de sterren. De inrichting van de koningin van de pop: Madonna

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com