You are here: Home » Shoppen » Email

Email

geschreven door Constance

Ik krijg van mijn lezeressen regelmatig tips (waarvoor natuurlijk mijn hartelijke dank) en vragen gemaild, maar ook staan er soms emailtjes tussen waarvan ik denk ‘wat moet ik hiermee?’.

Ik zal even wat voorbeelden geven: een paar maanden geleden waren er 2 meiden die  hun zaterdagbaantje bij de H&M wilde beeindigen. Ik kreeg dus hun opzegging per mail toegestuurd, inclusief opzegtermijn etc. Verder ontvang ik regelmatig open sollicitatiebrieven voor vacatures bij diverse kledingwinkels, zoals Vila Clothes. Een ander item wat vaak voorbij komt, is de aanvraag van de H&M catalogus. En heb ik vorige week 2x een aanvraag gekregen voor een patroon van een wandkleed uit de Libelle Idee en ook is mij de vraag gesteld wanneer het volgende nummer Libelle Idee uitkomt. Ik voel me natuurlijk zeer vereerd dat sommige van mijn lezeressen denken dat ik jullie aan een baan kan helpen en dat ik contacten heb bij de H&M, Libelle etc. maar dat is echt niet zo. Dus wees aub. niet boos of teleurgesteld als je van mij een email krijgt dat ik je niet aan die informatie kan helpen. Maar alle emails worden persoonlijk door mij beantwoord en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik sollicitatie- en andere bijzondere emailtjes altijd met een grote glimlach lees.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com