You are here: Home » In & om het huis » Zilver bestek

Zilver bestek

geschreven door testman

Alles moet er natuurlijk mooi en schoon uitzien, maar ik houd wel van mijn gemak. Al het zilverwerk ga ik natuurlijk niet een hele dag poetsen. Maar op den duur krijg je wel zo’n bruin gele gloed over het zilver. Over het zilveren bestek maar te zwijgen. Door de zuren in het eten krijg je heel snel zelfs zwarte punten aan de vorken.

In de hotellerie hebben ze een handig foefje. Je neemt een emmer warm water, daar doe je wat soda in of een flinke schep keukenzout. En wat zilverfolie. Vervolgens doe je het zilverwerk er heel even in en Voila alles is weer mooi zilver van kleur.

Je moet het daarna nog wel even afspoelen of in de vaatwasser doen natuurlijk.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com