You are here: Home » Verlichting & lampen » Unieke lampenkap of schilderij

Unieke lampenkap of schilderij

geschreven door testman

Een unieke lampenkap of schilderij zijn nu heel eenvoudig te verkrijgen. Bij Praxis kun je nu namelijk zelf je eigen lampenkap of schilderij samenstellen. Je kunt gebruik maken van een eigen foto of je kunt kiezen uit de speciaal geselecteerde collectie patronen.

Tip: Een schilderij en lampenkap met dezelfde bedrukking kunnen heel goed samen in één ruimte gebruikt worden.

Deze producten zijn exclusief via internet te bestellen en zijn niet in de Praxis vestigingen verkrijgbaar. Op de Praxis site kun je direct het resultaat zien van je eigen foto in een virtuele woonkamer. Erg leuk!

Andere berichten in rubriek Verlichting:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com