You are here: Home » Jabra » Droomhuizen voor studenten

Droomhuizen voor studenten

geschreven door testman

Dat er in Utrecht een dringend tekort is aan woonruimte voor studenten is een bekend gegeven. Maar daar komt volgend jaar verandering in met de City Campus Max, een complex bestaande uit drie woontorens waarin 989 huur- en koopappartementen voor studenten en starters worden gerealiseerd.

Niemand minder dan Jan des Bouvrie ontwerpt de binnenruimte voor de koopappartementen. Daarbij kunnen de jonge bewoners op de campus gebruik maken van voorzieningen als een fitnessruimte, wasserette, videotheek en een café. En dat alles voor een beoogde huurprijs van rond de 325 euro per maand. Het lijkt dé droom van iedere student.


Dat één van de bekendste ontwerpers van Nederland, Jan des Bouvrie, adviseert over de aankleding, bewijst alleen al dat de appartementen er gelikt zullen uitzien. Alle woningen zijn zelfstandig en hebben een eigen badkamer, keuken en snelle internetverbinding. De badkamer is betegeld en voorzien van douche, toilet en wastafel. Ook vind je er de aansluitpunten voor een wasmachine. De keuken heeft een aanrechtblad, wasbak en kastjes boven en onder. De appartementen hebben twee grote, naar binnen openslaande deuren.

Ze reiken van vloer tot plafond met een hekwerkje ervoor, dus je kunt genieten van een vrij uitzicht op een schitterend Frans balkonnetje. Ook zal er een grote gemeenschappelijke tuin worden aangelegd. 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com