You are here: Home » Wonen » Breien, borduren, haken

Breien, borduren, haken

geschreven door testman

Breien, borduren, haken: we weten dat handwerken hartstikke terug is van weggeweest. Het duurt alleen zo lang voor je resultaat hebt. Helemaal wanneer je een hele collectie wilt maken, zoals de 25 ontwerpers die meedoen aan Licht op Textiel. Daarom organiseren zij workshops, waar iedereen die zin heeft, gratis aan mee kan doen.
De bedoeling is dat iedereen meeborduurt, breit en haakt, om tot een serie schemerlampenkappen te komen. Het resultaat zal worden tentoongesteld en verkocht, om de opbrengsten te schenken aan de uitbreiding van het originele integratieproject de mensenbieb .

Onder de 25 jonge ontwerpers die de workshops leiden, zijn onder anderen Roos Joren & Diana Maria, Jo Meesters en Marije van der Park en Rixt Mekenkamp (maker van het hier afgebeelde werk).

Wanneer: 3 februari
Waar: Koninklijke Academie voor Beeldende Kunst, Den Haag
Inschrijven vanaf 20 januari via: lichtoptextiel.nl  

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com