You are here: Home » Wonen » Pootjes plakken

Pootjes plakken

geschreven door testman

Een hip artikel kopen en tegelijkertijd het goede doel steunen, wie vindt dat niet leuk? Karin Heymen en Petra Poorter verkopen hondenpootjes, kattenpootjes en konijnenpootjes van zelfklevend plakplastic in alle kleuren van de regenboog. De stickers zijn geschikt voor alle gladde ondergronden zoals auto, fiets, vuilnisbak, deur, raam, koffer enz. De opbrengst gaat naar de Turkse dierenasielen Göcek (in de buurt van Dalaman) en het SHKD in Istanbul. Ook honden die door individuele dierenbeschermers in Istanbul worden opgevangen krijgen hulp.Het lijkt mij erg leuk voor op onze Kliko bakken. Kan ik ze tenminste een keer herkennen als ze langs de kant van de weg staan.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Petra 10 januari 2007 - 10:32

Ha Tanja, wat leuk dat je een stukje hebt geschreven over onze pootjesstickers!

Reageer
Petra 10 januari 2007 - 10:32

Ha Tanja, wat leuk dat je een stukje hebt geschreven over onze pootjesstickers!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com