You are here: Home » Verlichting & lampen » Lamp van 24 karaat goud

Lamp van 24 karaat goud

geschreven door testman

Al in 2004 ontwierp Ferruccio Laviani de Bourgie lamp voor Kartell. Maar de laatste tijd is zijn lamp helemaal hot. Door de reflectie van de lamp ontstaat een bijna magisch licht. Of je nu de lamp in het goud, chroom, zwart of transparant hebt alle uitvoeringen hebben deze mooie eigenschap, waardoor je bijna aangetrokken wordt door de magische kracht. Of dat bij jou ook zo werkt is natuurlijk maar de vraag, maar zo heeft ontwerper Ferruccio Laviani het in elk geval bedoeld. Zijn populariteit is waarschijnlijk te danken aan het innovatieve moderne materiaal; policarbonaat en de rijke klassieke barokstijl vormgeving van de lamp. De twee speciale gelimiteerde edities die ik bij retromodern vond zijn van chroom en de andere van 24 karaat bladgoud. Bij beide edities krijg je natuurlijk een echtheids certificaat met gelimiteerd editienummer.

www.kartel.it

Andere berichten in rubriek Verlichting:

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Gaaf 7 maart 2008 - 23:34

En dan nog ff een roze laptop erbij!

Reageer
Gaaf 7 maart 2008 - 23:34

En dan nog ff een roze laptop erbij!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com