You are here: Home » Jabra » Klaar voor de verkoop, start!

Klaar voor de verkoop, start!

geschreven door testman

Stel; je huis staat nog te koop en je woont al in je nieuwe woning. Dan is je oude woning meestal maar een treurige bedoening en dat komt de verkoop meestal niet ten goede. Het schijnt dat potentiële kopers zich moeilijk hun eigen meubels in jouw huis kunnen voorstellen als het leeg is. Je kunt natuurlijk een binnenhuisarchitect in de arm nemen, die je oude kale woning onder handen neemt. Maar zelf doen is natuurlijk erg leuk en veel goedkoper. Maar waar haal je die meubels vandaan? Bij Decorum kan je meubels huren. En zoveel heb je niet nodig, want hoe kaler hoe beter. Maar er moet wel sfeer zijn. Met een bankstel, een fauteuil, salontafel, kasten en een eethoek kom je al een heel eind. En als je toch huurt kan je nog eens iets uitproberen. Neem nou deze rode strakke bank op ijzeren poten. Misschien zou je ‘m niet zo snel in je huidige interieur neer zetten, maar nu je toch aan het stylen bent… En eigenlijk ben je het interieur voor een ander aan het stylen of afscheid aan het nemen van je oude vertrouwde huis. Het is maar net hoe je het bekijkt. En ik heb wel eens gehoord dat mensen, na het verkoop klaarmaken van hun huis, besloten hebben om er te blijven…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com