You are here: Home » Hoe wonen de sterren » Nieuwe villa Britney Spears

Nieuwe villa Britney Spears

geschreven door testman

Als ik een huis koop dan hoor je er bijna niemand over, maar als je bekend bent wordt dat groot uitgemeten in de bladen. Laat ik daar dan maar eens aan mee doen dacht ik zo. Want wie wil er niet als een grote ster wonen? Een tijdje geleden heeft Britney Spears ook een huis gekocht. Het royale optrekje van 7,2 miljoen dollar, ongeveer 5,1 miljoen euro, heeft maar liefst 6 slaapkamers met ieder een badkamer. De villa heeft een warme mediterrane uitstraling en staat maar liefst op 2255m2. Maar voor €2.261,00 per vierkante meter mag je dit natuurlijk wel verwachten. 

Hoewel? In Nederland heb je toch wel meer dan twee keer zoveel oppervlakte voor 5 miljoen euro. Ik ben natuurlijk meteen op de NVM website Funda gaan kijken. En voor nog geen 5 miljoen vond ik dit stulpje in Laren. Als je 5 miljoen snel zegt klinkt het niet eens veel J. Op 5.000m2 staat een zeer exclusief landhuis van het type “Gooische vrouwen”. Natuurlijk kom je, nadat je door het toegangshek bent gekomen via de oprijlaan, bij het geweldige landhuis. De grote entree is voorzien van een fraaie Italiaans leisteen, dat ook in de woonkeuken ligt. Vanuit de entree kan je het kantoor bereiken. Het kantoor heeft een open haard en openslaande deuren naar een eigen terras. Natuurlijk heeft het kantoorgedeelte ook een eigen entree, toilet met fontein en keuken. Ook een wijnkelder ontbreekt niet in dit landhuis met zes slaapkamers, vier badkamers, een televisiekamer met open haard, woonkamer, woonkeuken met bijkeuken en kinderkamer c.q. speelkamer.

Volgens mij een prima optrekje voor Britney Spears of voor mezelf als ik met oud-en-nieuw de hoofdprijs in de Staatsloterij win…

Gerelateerde artikelen

0 reactie

- 3 december 2007 - 14:00

Krijg je die pot er gratis bij? Ik heb nog een urn nodig…

Reageer
- 3 december 2007 - 14:00

Krijg je die pot er gratis bij? Ik heb nog een urn nodig…

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com