You are here: Home » Designers » Hans van Heeswijk Architecture

Hans van Heeswijk Architecture

geschreven door testman

In Duitsland heeft de “Stiftung Buchkunst” weer de mooiste -Duitse- boeken geselecteerd. Een van de prijswinnaars is een boek over Hans van Heeswijk Architecture. De beeldredactie en typografie waren in handen van Irma Boom en Sonja Haller.
In totaal deden er 942 boeken mee van 421 inzenders. Zevenenvijftig boeken werden uiteindelijk tot mooiste uitgeroepen. In de categorie “Sachbücher, Ratgeber” won het boek ‘Hans van Heeswijk Architecture 1995-2005’. Dit boek telt meer dan 600 pagina’s en meer dan 800 illustraties en valt onder redactie van architectuurcriticus Hans Ibelings. Het boek werd gerealiseerd door Johanna Günther en gepubliceerd – in het Engels en Nederlands – door Ernst Wasmuth Verlag.
Hans van Heeswijk is afgestudeerd aan de TU Delft, Architectuur.
In 1985 richten hij zijn eigen architectuurpraktijk op in Amsterdam. In diezelfde tijd was hij lid van jury’s, comités en hij gaf les in architectuur in onder andere Amsterdam en andere plaatsen in Europa. Hans van Heeswijk heeft al verschillende prijzen gewonnen voor creaties van gebouwen, renovatieprojecten en bruggen. En nu kan hij daar ook een prijs voor zijn boek bij rekenen.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

jvd 25 januari 2008 - 10:05

de apple iphone is er een Nederlandse gebruiksaanwijzing
of is er een website die het mogelijk maakt je een beetje wegwijs maakt van alle mogelijkheden

vriendelijke dank

Reageer
jvd 25 januari 2008 - 10:05

de apple iphone is er een Nederlandse gebruiksaanwijzing
of is er een website die het mogelijk maakt je een beetje wegwijs maakt van alle mogelijkheden

vriendelijke dank

Reageer
Layana 30 januari 2008 - 10:42

Ha Jvd, een Nederlandse gebruiksaanwijzing heb ik niet gevonden – wel een Engelse:
manuals.info.apple.com/en/iPhone_User_Guide.pdf

Succes!

Reageer
Layana 30 januari 2008 - 10:42

Ha Jvd, een Nederlandse gebruiksaanwijzing heb ik niet gevonden – wel een Engelse:
manuals.info.apple.com/en/iPhone_User_Guide.pdf

Succes!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com