You are here: Home » Jabra » Zelfverhuizing

Zelfverhuizing

geschreven door testman

Je verhuizing compleet laten uitbesteden kost enorm veel geld. Wij hebben dat dan ook eigenlijk altijd zelf gedaan. Natuurlijk wel met behulp van een aantal “vrijwillige” familieleden. Je kent het wel, bestelbusje huren en dan maar heel veel keer al je spulletjes van je oude naar je nieuwe huis rijden. En dat valt eigenlijk altijd tegen. Je vergist je echt in het aantal spullen die je de afgelopen jaren hebt vergaard in je huis.
Dus de volgende keer verhuizen wil ik dan ook heel anders gaan doen. Zo kwam ik op deze site die hier (naar mijn idee) de perfecte oplossing voor heeft; de nieuwste vorm van verhuizen heet de zelfverhuizing. Het werkt als volgt;
Huur een speciale verhuiscontainer. Deze wordt op de dag van de verhuizing om uiterlijk 7:00 uur bij je voor de deur geplaatst. Je hebt dan de gehele morgen om op je gemak de gehele huisraad in te laden. Bij de container worden speciaal verhuiskratten, dekens en bindmaterialen geleverd om alle dierbare spullen goed te verpakken. Rond het middaguur wordt de container door een professionele transporteur vakkundig naar het nieuwe adres vervoert. Je hebt dan de rest van de middag om al je spullen in het nieuwe huis te zetten.
Klinkt toch ontzettend handig? Je bespaart een hoop geld, de kosten zijn maar € 599,00 (binnen een straal van 20 km) en alles in een keer heen en weer laten vervoeren bespaart je een hele hoop tijd.
Hebben we natuurlijk nog wel die “vrijwillige” familieleden nodig voor het sjouwwerk…

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com