You are here: Home » Vloeren » Bling Bling

Bling Bling

geschreven door testman

Swarovski is hot, zo hot dat je het overal ziet.  En dan bedoel ik niet al die glimmende beeldjes die bij zoveel mensen in de kast staan. (Mijn smaak is het niet) Maar op bh’s, om de halzen en polsen van vele celebrities, op mobieltjes etc kan ik het wel waarderen al die glinstersteentjes.
Maar nu is het dan ook heel subtiel in een tapijt verwerkt. Het Belgische BIC-Carpets heeft in samenwerking met Swarovski dit tapijt op de markt gebracht. Ontwerper Jon van der Drift bezaaide het tapijt met facetgeslepen kristal van 4 millimeter groot. In een karpet van 170 * 240 centimeter zitten 33.000 kristalletjes. Prijzen: 2000 euro per vierkante meter. Niet alleen Bling Bling, maar ook ping ping dus…

Andere berichten in rubriek Vloer:

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Redactie Wonen 12 december 2006 - 23:27

Tanja, je denkt toch niet dat ik met m’n dyson dc15 rechtopstaande stofzuiger dit tapijt ga zuigen? Ik moet er niet aan denken dat ik zomaar een aantal van die Swarovski’s opzuig. En ik zie de kinderen al met huin auto’s gaan op het tapijt, “kijk eens papa hoeveel glinstertjes ik in mijn kiepauto heb”…

Reageer
Redactie Wonen 12 december 2006 - 23:27

Tanja, je denkt toch niet dat ik met m’n dyson dc15 rechtopstaande stofzuiger dit tapijt ga zuigen? Ik moet er niet aan denken dat ik zomaar een aantal van die Swarovski’s opzuig. En ik zie de kinderen al met huin auto’s gaan op het tapijt, “kijk eens papa hoeveel glinstertjes ik in mijn kiepauto heb”…

Reageer
Petra de Vries 30 oktober 2007 - 23:39

We hebben LED lampjes van Eyeleds toegepast in onze vloer en ze maken werkelijk onze vloer qua design-look af! Daarnaast is het nog gezellig ook, makkelijk in het donker en vragen ze enorm weinig stroom. Misschien leuk om hier een artikel over te schrijven?

Reageer
Petra de Vries 30 oktober 2007 - 23:39

We hebben LED lampjes van Eyeleds toegepast in onze vloer en ze maken werkelijk onze vloer qua design-look af! Daarnaast is het nog gezellig ook, makkelijk in het donker en vragen ze enorm weinig stroom. Misschien leuk om hier een artikel over te schrijven?

Reageer
Redactie Wonen 2 november 2007 - 21:03

@Petra: Bedankt voor de tip!

Reageer
Redactie Wonen 2 november 2007 - 21:03

@Petra: Bedankt voor de tip!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com