You are here: Home » Wonen » eigen huis en tuin in de keuken

eigen huis en tuin in de keuken

geschreven door testman

Je kent het wel; je bent aan het koken en de rest van de familie kijkt naar eigen huis en tuin op de televisie. Jij probeert half te koken en half mee te kijken naar je woonprogramma en met veel moeite mis je net die leuke stukjes. Daar hebben ze bij de keukenboetiek een oplossing voor. Gewoon een televisie in de keuken. Maar dan wel eentje die onder je bovenkasten past. Het is een 7” inch scherm met tv, radio, cd en DVD speler. Het scherm is draaibaar en inklapbaar en heeft ingebouwde luidsprekers. Zo hoef je nooit meer iets te missen van je favoriete tv-programma’s. Je kunt ‘m ook met een 12 volt stekker gebruiken, dus met de vakanties kan hij zo mee op de boot of in de caravan. 

Andere berichten in rubriek Home gadget:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com