You are here: Home » Wonen » Originele kinderkamers

Originele kinderkamers

geschreven door testman

Wat is er nu leuker dan zelf de droomkamer van je kind te ontwerpen, in te richten en te decoreren? Ontwerpen, inrichten, zelf maken. In dit boek laten ze je kennismaken met talloze creatieve ideeën, samengebracht in zes originele en kleurrijke thema’s, zoals ridders, prinsessen, de boerderij. Alles is in een handomdraai te realiseren: kleine meubels, een hoofdeinde van een bed en een hemel, versierde gordijnen, geborduurde of beschilderde lakens, een grappige zitzak en kussens, lampen, speelgoedkisten, wandversieringen, leuke kleedjes, opbergdozen, spreien. Elk project wordt stap voor stap beschreven en begeleid door foto’s, werktekeningen en patronen. Echt iets voor de doe-het-zelver en de fröbelaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com