You are here: Home » Shoppen » De winnaar is bekend!

De winnaar is bekend!

geschreven door Constance

Ik ben de afgelopen maand overspoelt met emails over waar, wanneer en hoe jij de draadloze Sport MP-3 speler zou gaan gebruiken.

Er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is geworden: Femke Jansma! Femke, van harte gefeliciteerd met je prijs, hij komt zsm naar je toe.

Hieronder kunnen jullie de orginele inzending van Femke lezen:

waar ik die mp3 speler zou gebruiken?

Nou… Het is de bedoeling dat ik weer ga skieën in februari. Vorig jaar ben ik voor het eerst geweest, en ik was niet echt een natuurtalent…Uiteraard had ik een erg mooie outfit gekocht, en ik kwam dapper de skiverhuur uit, trok die schoenen aan, klikte de ski’s onder, en zette af met die stokken…En ging dus met een noodvaart richting de bossen van het Boheemse Woud. Ik heb me dus maar latten vallen…Toen kon ik vervolgens niet overeind komen, en ik wist niet hoe de ski’s los moesten. Gelukkig kwam er een knappe kerel voorbij… Haha.

Later die dag ben ik nog wel bij een boom opgeskied…Gelijk mijn mooie zonnebril in 2 stukken,en mijn dure jas gescheurd… Daarna ben ik nog door het hekje bij de skilift geskied…Die man had er een klaphekje omheen gezet,zeg maar zo’n hekje wat je ook wel voor de trappen doet voor kinderen, maar dan groter. En daar kwam ik dus met een noodvaart op af…En er dwars doorheen! Mijn familie lag in een stuip van het lachen.

Echt, ik was bont en blauw na een week! Als ik weer meega, en mezelf constant pijnig,lijkt het me erg fijn om er dan tenminste een leuk muziekje bij te hebben! Iets van Aaliyah of zo dat liedje met die tekst van ‘Pick yourself up and try again!’.En als ik dan eindelijk heel de berg af ben gekomen ‘We are the champions’ van Queen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com