You are here: Home » Wonen » Chairbag

Chairbag

geschreven door testman

Al eerder schreven we over verschillende soorten zitzakken en onze ervaringen. Met name over het onderhoud van bijvoorbeeld de Fatboy. Je kunt ze wel wassen, maar dan moet je wel eerst al die fijne kleine witte (statische) bolletjes eruit halen. Niet echt handig dus.
Misschien is deze nieuwe zitzak wel echt iets voor ons. Het is een kruising tussen een stoel en een zitzak en hij heet de Chairbag. Gemaakt van hetzelfde materiaal als de boeien van een boot, dus hij kan tegen een stootje. De opblaasbare Chairbag ziet er wel grappig uit en is er in vele kleuren. Erg makkelijk schoon te houden en er zit ook nog een vanilleluchtje aan. De ontwerper is Pepijn Smit van PS Lab.
Ik ben wel benieuwd hoe die zit, dus ik ga hem even uitproberen in de Bijenkorf. Daar is de Chairbag onder andere te koop en bij de betere interieurdesignwinkels voor € 169,00.

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Angelique 11 juli 2007 - 23:40

Mijn Crazr is mooi idd, ben er ook erg blij mee, maar ik kan er helaas helaas maar 15 berichten mee ontvangen? Niet echt aan te raden voor sociale types dus!

Reageer
Angelique 11 juli 2007 - 23:40

Mijn Crazr is mooi idd, ben er ook erg blij mee, maar ik kan er helaas helaas maar 15 berichten mee ontvangen? Niet echt aan te raden voor sociale types dus!

Reageer
Constance 13 juli 2007 - 23:02

Ladygadget, ik mag ook weer nieuwe uitzoeken en in de telecomwinkels wordt je door de herenverkopers als een soort van ‘dom blondje’ behandeld. Lees mijn shopervaringen binnenkort op shoppen.blogo.nl. Ik twijfel nog over de LG Prada, de LG Shine of de allernieuwste Sony Ericsson de S500I. Wie heeft een advies?

Reageer
Constance 13 juli 2007 - 23:02

Ladygadget, ik mag ook weer nieuwe uitzoeken en in de telecomwinkels wordt je door de herenverkopers als een soort van ‘dom blondje’ behandeld. Lees mijn shopervaringen binnenkort op shoppen.blogo.nl. Ik twijfel nog over de LG Prada, de LG Shine of de allernieuwste Sony Ericsson de S500I. Wie heeft een advies?

Reageer
Constance 17 juli 2007 - 11:58

Je kunt vanaf nu mijn ervaringen lezen met de div. herenverkopers van mobieltjes. Klik even hier.

Reageer
Constance 17 juli 2007 - 11:58

Je kunt vanaf nu mijn ervaringen lezen met de div. herenverkopers van mobieltjes. Klik even hier.

Reageer
Layana 18 juli 2007 - 17:06

Ha Constance, ik weet wat je bedoelt… Ik ben laatst echter UITSTEKEND geholpen, door een heer, bij het door mij eerder zo verguisde Vodafone notabene. Vodafone op het Rokin wel te verstaan. En ik heb toch maar de Nokia 73 gekozen, hoewel ik de LG Prada mooier vind, maar Nokia 73 werkt prima met Mac en ik weet in iedergeval dat Nokia, so far, me nooit heeft teleurgesteld….

Reageer
Layana 18 juli 2007 - 17:06

Ha Constance, ik weet wat je bedoelt… Ik ben laatst echter UITSTEKEND geholpen, door een heer, bij het door mij eerder zo verguisde Vodafone notabene. Vodafone op het Rokin wel te verstaan. En ik heb toch maar de Nokia 73 gekozen, hoewel ik de LG Prada mooier vind, maar Nokia 73 werkt prima met Mac en ik weet in iedergeval dat Nokia, so far, me nooit heeft teleurgesteld….

Reageer
gadgets.eu 2 augustus 2007 - 01:13

je moet ook maar is gaan zien naar http://www.gadgets.eu, graag je mening.

Reageer
gadgets.eu 2 augustus 2007 - 01:13

je moet ook maar is gaan zien naar http://www.gadgets.eu, graag je mening.

Reageer
Eiraah 4 augustus 2007 - 17:36

TIP!!!

Ga niet voor de Sony Ericsson S500I
Mijn moeder had hem namelijk gekocht.. en binnen een week waren alle buitenste knopjes kapot (doormidden) van het toetsenbord.. !!
niet iets waar je op zit te wachten lijkt mij..?

Reageer
Eiraah 4 augustus 2007 - 17:36

TIP!!!

Ga niet voor de Sony Ericsson S500I
Mijn moeder had hem namelijk gekocht.. en binnen een week waren alle buitenste knopjes kapot (doormidden) van het toetsenbord.. !!
niet iets waar je op zit te wachten lijkt mij..?

Reageer
- 4 augustus 2007 - 19:47

Dank voor de tip! Wat een drama zeg, bij mijn vorige Ericson sloot het achterklepje niet, ook erg onhandig…

Reageer
- 4 augustus 2007 - 19:47

Dank voor de tip! Wat een drama zeg, bij mijn vorige Ericson sloot het achterklepje niet, ook erg onhandig…

Reageer
erik 6 september 2007 - 17:50

geheel mee eens kwam er gister achter!!
kut ding mooie telefoon maar zonde van die knopjes.
ik ga hem op sturen naar sony en wil een nieuwe… als het probleem zig voor blijft doen wil ik een andere mobiel.
dat is je goedrecht.

reactie op:
gadgets.eu | W | 2-8-2007 01:13

TIP!!!

Ga niet voor de Sony Ericsson S500I
Mijn moeder had hem namelijk gekocht.. en binnen een week waren alle buitenste knopjes kapot (doormidden) van het toetsenbord.. !!
niet iets waar je op zit te wachten lijkt mij..?

Reageer
erik 6 september 2007 - 17:50

geheel mee eens kwam er gister achter!!
kut ding mooie telefoon maar zonde van die knopjes.
ik ga hem op sturen naar sony en wil een nieuwe… als het probleem zig voor blijft doen wil ik een andere mobiel.
dat is je goedrecht.

reactie op:
gadgets.eu | W | 2-8-2007 01:13

TIP!!!

Ga niet voor de Sony Ericsson S500I
Mijn moeder had hem namelijk gekocht.. en binnen een week waren alle buitenste knopjes kapot (doormidden) van het toetsenbord.. !!
niet iets waar je op zit te wachten lijkt mij..?

Reageer
G 8 september 2007 - 15:12

Ik had hetzelfde met de sony s500i, maar sony heeft erkend dat in de hele eerste serie een productiefout zit (die toetsen dus) en je kunt ze onder fabrieksgarantie laten repareren. Dat heb ik gedaan, kostte me dus niks en ben nu weer superblij met mn sony.

Reageer
G 8 september 2007 - 15:12

Ik had hetzelfde met de sony s500i, maar sony heeft erkend dat in de hele eerste serie een productiefout zit (die toetsen dus) en je kunt ze onder fabrieksgarantie laten repareren. Dat heb ik gedaan, kostte me dus niks en ben nu weer superblij met mn sony.

Reageer
Denise 7 oktober 2007 - 11:58

Iemand die onlangs een sony ericsson s500i heeft aangeschaft? Hoe zijn de meningen nu over het toetsenbord. Ik wil deze telefoon aanschaffen maar ik hoop dat de problemen met het toetsenbord nu definitief tot het verleden behoren. Ik heb gehoord dat de toestellen die na week 27 zijn aangeschaft in de winkel het probleem niet meer vertonen.

Reageer
Denise 7 oktober 2007 - 11:58

Iemand die onlangs een sony ericsson s500i heeft aangeschaft? Hoe zijn de meningen nu over het toetsenbord. Ik wil deze telefoon aanschaffen maar ik hoop dat de problemen met het toetsenbord nu definitief tot het verleden behoren. Ik heb gehoord dat de toestellen die na week 27 zijn aangeschaft in de winkel het probleem niet meer vertonen.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com