You are here: Home » Wonen » Season’s Greetings!

Season’s Greetings!

geschreven door testman

Farrow & Ball heeft voor de kerst niet alleen het perfecte kerstkado maar ook nog eens bijpassende verf? Speciaal voor het kerst seizoen hebben ze “Holly Green”, zeg maar kerst groen. Oké het is misschien niet de smaak van de gene aan wie je het geeft, maar wellicht wel het meest originele. Naast de verf kan je ook kadobonnen bij ze kopen, zodat je familie of vrienden zelf een kleurtje kunnen uitzoeken. Wat dacht je van Dutch Pink of Dayroom Yellow? Het is in elk geval een erg leuk kado als iemand net een huis heeft gekocht of bezig is met het verbouwen.
De vouchers (kadobonnen) zijn er in €10, €25, €50 en €100 euro.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Jan 18 januari 2008 - 00:22

Mijn AppleTV zit voorlopig weer in de doos. Het is een leuke gadget, maar om uiteindelijk films, muziek e.d. dubbel op verschillende computers te bewaren vind ik vrij omslachtig. Er kunnen geen dvd’s in. Hij wordt kokend heet en kan niet uit (is in de winter niet zo erg, maar op gas stoken is voorlopig nog goedkoper dan AplleTvtjes je huis laten verwarmen…). Navigeren in bijvoorbeeld youtube duurt eindeloos. Om foto;s te kijken moet ik altijd de andere mac aanzetten en ook dan is navigeren geen pretje. Zodra ik een keer tijd heb, breek ik ‘m open, zet er gewone osx op en koop voor 25 euro op tweedehandsmac.nl een draadloos toetsenbord. Dan heb ik centraal in huis een computer die met een klein duwtje wakker wordt en alles wat AppleTV kan veel makkelijker doet en bovendien als volwaardige mac functioneert. Gewoon mailen en internetten via je TV. Dat zou het apparaat standaard al moeten doen…

Reageer
Jan 18 januari 2008 - 00:22

Mijn AppleTV zit voorlopig weer in de doos. Het is een leuke gadget, maar om uiteindelijk films, muziek e.d. dubbel op verschillende computers te bewaren vind ik vrij omslachtig. Er kunnen geen dvd’s in. Hij wordt kokend heet en kan niet uit (is in de winter niet zo erg, maar op gas stoken is voorlopig nog goedkoper dan AplleTvtjes je huis laten verwarmen…). Navigeren in bijvoorbeeld youtube duurt eindeloos. Om foto;s te kijken moet ik altijd de andere mac aanzetten en ook dan is navigeren geen pretje. Zodra ik een keer tijd heb, breek ik ‘m open, zet er gewone osx op en koop voor 25 euro op tweedehandsmac.nl een draadloos toetsenbord. Dan heb ik centraal in huis een computer die met een klein duwtje wakker wordt en alles wat AppleTV kan veel makkelijker doet en bovendien als volwaardige mac functioneert. Gewoon mailen en internetten via je TV. Dat zou het apparaat standaard al moeten doen…

Reageer
robert 3 december 2008 - 18:37

het is een prachtig dingetje, jullie vrouwen zijn gewoon te dom om er mee om te gaan, vrouwen en techniek.. Klaar als een klontje

Reageer
robert 3 december 2008 - 18:37

het is een prachtig dingetje, jullie vrouwen zijn gewoon te dom om er mee om te gaan, vrouwen en techniek.. Klaar als een klontje

Reageer
Selma 5 december 2008 - 12:10

Robert, gelukkig maar dat alleen mannen met gadgets kunnen omgaan, volgens jou. Wat ben je toch heerlijk superieur!
Maar je bent toch ook wel erg dom (en hebt ook wenig EQ) om zo generaliserend te reageren.
Want ik ben een vrouw die thuis de harde schijf wisselt, alle gadgets regelmatig een update geeft etc. En waarom? Omdat mijn man hier wenig kaas van gegeten heeft. Dus in jouw ogen te dom!
Ik weet niet uit welke grot jij gekropen bent, maar hier scoor jij geen punten mee bij vrouwen. Ik zou zeggen werk eens aan je EQ, dat is echt wel nodig.

Reageer
Selma 5 december 2008 - 12:10

Robert, gelukkig maar dat alleen mannen met gadgets kunnen omgaan, volgens jou. Wat ben je toch heerlijk superieur!
Maar je bent toch ook wel erg dom (en hebt ook wenig EQ) om zo generaliserend te reageren.
Want ik ben een vrouw die thuis de harde schijf wisselt, alle gadgets regelmatig een update geeft etc. En waarom? Omdat mijn man hier wenig kaas van gegeten heeft. Dus in jouw ogen te dom!
Ik weet niet uit welke grot jij gekropen bent, maar hier scoor jij geen punten mee bij vrouwen. Ik zou zeggen werk eens aan je EQ, dat is echt wel nodig.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com