You are here: Home » Wonen » HEMA ontwerpwedstrijd

HEMA ontwerpwedstrijd

geschreven door testman

Dit jaar organiseert de HEMA alweer voor de 20e keer de HEMA ontwerpwedstrijd. Je hebt hem vast wel eens gezien de fluitketel le lapin van de HEMA. Een heel simpel, maar wel heel leuk ontwerp welke zo’n 10 jaar geleden al heeft gewonnen. Maar nog steeds te koop bij de HEMA. Voor het jaar 2005/2006 heeft er weer een heel origineel idee de prijs gewonnen. Ik zag hem pasgeleden in het reclameblaadje van de HEMA en ik vind het zelf een erg leuk ontwerp. Een multifunctionele stoel voor kinderen. Een auto en stoel in 1 in leuke felle kleuren genaamd “Speedy”. Ik denk dat mijn kinderen dit wel erg leuk zullen vinden.
Meestal zijn het studenten die meedoen aan deze wedstrijden, maar omdat ditmaal de ontwerpwedstrijd voor de 20e keer wordt gehouden, leek het de HEMA leuk om naast studenten ook HEMA klanten uit te nodigen om aan de wedstrijd deel te nemen. 15 december is de uiterste inzenddatum voor een ontwerp of tekening, dus mocht je inspiratie hebben om een echt HEMA product te ontwerpen, grijp dan je kans. Wie weet win je wel en wordt je een echte HEMA held…

Andere berichten in rubriek Kinderkamer:

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com