You are here: Home » Wonen » Unieke wanddecoratie

Unieke wanddecoratie

geschreven door testman

Als je nog op zoek bent naar een schilderij voor aan je muur, kun je ook denken aan het volgende. Een canvasdoek met daarop een foto van je vakantie, (klein)kinderen, pasgeborene, huisdier of een mooi landschap. Zo krijg je een heel mooie en persoonlijke sfeer in bijvoorbeeld je huiskamer of kantoor. Je aangeleverde foto/afbeelding wordt door maxxprint, indien nodig, professioneel geretoucheerd en geoptimaliseerd met behulp van de nieuwste programma’s op het gebied van digitale beeldbewerking. De canvasdoeken worden tevens afgewerkt met een afwasbare zijdeglans vernislaag. En dat is wel zo handig in verband met het afnemen van stof.
Zelf hebben wij thuis in de woonkamer al enige tijd geleden 3 doeken laten maken met daarop foto’s van onze 2 jongens. 2 waarop ze zijn gefotografeerd met 2 daagjes oud en 1 doek waarop ze samen op een bankje zitten. Erg leuk en ze vervelen nog steeds niet. De doeken bedoel ik dan (de kinderen ook niet). De kwaliteit is ook nog steeds erg mooi. Binnenkort maar een plekje vrijmaken, op de muur, voor onze derde die op komst is.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

inge 15 juni 2007 - 12:56

hey

ik ben helemaal weg van Tokidoki ipod hoesjes. waar kan ik die kopen voor ipod video 30GB.

groetjes

Reageer
Layana 15 juni 2007 - 22:12

Ha Inge, je kan ze online kopen via deze link:
http://www.iskin.com/store/i2shop_tdva.tpl

Reageer
Nancy 8 januari 2008 - 00:05

Mooi en grappig uw laatste alinea en een heel goed idee.

Reageer
Nancy 8 januari 2008 - 00:05

Mooi en grappig uw laatste alinea en een heel goed idee.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com