You are here: Home » Design meubels » Happy blobjects

Happy blobjects

geschreven door testman

Comfortable happy blobjects noemt ontwerper Karim Rashid ze zelf, de Keien die hij ontwierp voor het Nederlandse merk Feek. Het zijn lage poefjes in vrolijke kleuren, in de vorm van stenen.

Karim Rashid, is een van de meest toonaangevende ontwerpers van dit moment in product- en interieurontwerp, mode, meubels, licht en kunst. Hij is geboren in Cairo, is half engels, half Egyptisch en opgegroeid in Canada. Karim heeft zijn atelier in New York. Hij heeft onder andere ontworpen voor merken als Alessi, Georg Jensen, Umbra, Prada en veel meer. Op dit moment heeft hij meer dan 2000 producten op zijn naam staan, waaronder de Keien van Feek. Daarnaast is hij ook nog eens zeer succesvol in de architectuur en binnenhuisarchitectuur. Zo ontwierp hij restaurants en hotels waaronder de Semiramis hotel, die de Sleep05 European Hotel Design Award kreeg.

Karim Rashid

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com