You are here: Home » Wonen » Werkblad

Werkblad

geschreven door testman

Voor mij bepaald het werkblad voor het grootste gedeelte het gezicht van een keuken. Een kunststofblad is minder duur in aanschaf, maar ziet er vaak niet zo mooi uit. Wel hebben werkbladen van kunststof een zeer hygiënisch oppervlak en zijn ze uitstekend bestand tegen vlekken. Kunststof kan ik vele vormen gegoten worden en de spoelbak(ken) kunnen mooi worden verzonken. Een werkblad van natuursteen ziet er meteen een stuk chiquer en duurder uit en dat is het ook. Graniet, marmer, leisteen of kalksteen werkbladen zijn prachtig. Natuurstenen werkbladen zijn duurzaam, krasvast en hittebestendig. Bij Siematic zag ik een wel heel mooi blad met een aparte afwerking. De rand is duidelijk niet gepolijst en dat geeft een unieke uitstraling in je keuken. Door de dikte van het blad ziet het er ook nog eens erg duur uit, maar daar vergis je je in. Het blad is aan de voor kant aangezet met een strip en het blad zelf is niet meer dan 1 cm dik. De rest is multiplex. Het blad zou anders niet te plaatsen of te vervoeren zijn, en waarschijnlijk ook niet te betalen.

Gerelateerde artikelen

0 reacties

Layana 7 november 2006 - 12:04

Provider Vodafone-haal-het woord-klant-maar-weg-uit klantenservice. On second thoughts – haal het woord service ook maar weg!

Kan niks regelen. Eerst wel natuurlijk, na me een nieuwe telefoon te hebben aangesmeerd met abonnement. Vervolgens -na ZEVEN WEKEN blijkt dat ze de telefoon niet ens ter reparatie hadden opgestuurd. Nieuwe telefoon ook kaduuk – ‘ik kan hem ter reparatie laten opsturen’. Natuurlijk.

Reageer
sharona 19 april 2008 - 15:02

weeet iemand hoe jee het menu een beetje kan pimpen.?
en leuke dingentje wat er op zit ofzo?
en fijne dingentjes die je erop kan zetten ofzo..?

nou alsvast bedankt als er iemand me kan helpen.

ik heb de mobiel Nokia N73.

groetjes sharona.

Reageer
Tineke Wierda 29 oktober 2008 - 19:05

Kan iemand mij helpen aan een eenvvoudige oliepers om zelf zonnebloemolie uit zaden te persen voor eigen gebruik in de keuken?
Er moet zoiets bestaan, ik kan het (nog) niet vinden.
Wier weet meer?
Tineke Wierda

Reageer
Constance 30 oktober 2008 - 09:24

Tineke, stel je vraag eens aan mijn collega schrijfster Karin van http://www.koken.blogo.nl. Succes

Reageer

Laat een reactie acter

Blogo.nl
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Blogo.nl