You are here: Home » Shoppen » Stokke Xplory

Stokke Xplory

geschreven door Constance

Je ziet momenteel elke baby en peuter gereden worden in een Babyjogger-achtige buggy.

Wil je dus geen Bugaboo, Quinny of Mutsy dan is de Zweedse Stokke Xplory een heel origineel alternatief. Hij is te leveren met een reiswieg en kan in hoogte versteld worden, waardoor de Xplory ook heel goed te gebruiken is in een restaurant als kinderstoel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?