You are here: Home » Shoppen » Buitenbanken

Buitenbanken

geschreven door Constance

Tridios Bank heeft een heel leuk initiatief gestart: “Het Groene Banken Plan”.

Er zijn 2 manieren om Nederland van buitenbanken te voorzien, de 1e is een bankje van FSC-hout voor in je eigen tuin. De 2e manier is een herinneringsbank met een plaquette voor een eigen tekst, waarbij je zelf bepaald waar deze bank in de natuur wordt gezet, bijv. in het bos, op de heide, in de duinen of moeras.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?