Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Spijkerbroek

Ik vind zelf dat een spijkerbroek bij mijn brede heupen niet super staat maar ik wil er toch wel 1 in de kast hebben liggen.

Nu ben ik mij gaan verdiepen in de verschillende merken spijkerbroeken en je ziet door de bomen het bos niet meer, om over de prijzen maar niet te spreken. De merken waar ik over twijfel zijn True Religion, Rock & Republic, Citizens for Humanity en Lucky Brand Jeans. Wie heeft er advies?

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?