Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Hondenpoep

Woon jij in een stad waarbij je verplicht om de hondenpoep van je hond op te ruimen en wil je niet voor schut lopen met een zakje in je hand?

Bij United Pets is hier wat opgevonden, nl een doosje in de vorm van een bot, waarin de plastic poepzakjes worden opgeborgen en dat kan je heel handig aan de riem hangen. Ook verkopen zij etensbakken, regenjasjes en manden. Er zijn ook artikelen voor de kat te krijgen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?