Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Ipod in bont

Ik vind het Ipod rompertje voor baby’s een leuke gadget, maar wat ik nu gezien heb:

Een hoesje voor de Ipod en Mini Ipod van bont! En echt bont, geen namaak. Ze gebruiken mink- en konijnenbont. Waarom ze die hoesjes niet gemaakt hebben van imitatiebont, ik weet het niet. Maar voor andere leuke hoesjes kan je terecht op de Ipodsite. (Het bont is hier niet te koop.)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?