Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillen en monturen Brillen en monturen
  • Crème Brulee Crème Brulee
  • Werk aan de winkel Werk aan de winkel
  • Online sale bij Flavourzine! Online sale bij Flavourzine!
  • La Moon sieraden La Moon sieraden
  • Test TomTom White Pearl Test TomTom White Pearl
shoppen

Tan Timer bikini

Nooit meer verbranden of de voorkant van je lichaam bruiner dan de achterkant met de Tan Timer bikini.

In de winkels van New Look er is nu een bikini te koop waarbij je elke kwartier een belletje hoort. En dan hoef je je alleen nog maar om te draaien. Dus als je de gewoonte hebt om altijd in slaap te vallen in de zon (dat gebeurt bij ong. 60% van de zonaanbidders), je wordt nu elk kwartier gewekt. En voor de mannen, de Tan Timer zwembroek is in de maak.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?