Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Toppers uit de IKEA Catalogus 2017; laptop opbergers

Ik heb nooit opbergruimte genoeg, maar IKEA heeft hiervoor een aantal handige ‘opbergers’ ontwikkeld. En ook in de nieuwe IKEA Catalogus 2017 zijn er weer een aantal mooie én handige laptop opbergers bij gekomen.

knotten-hoge-tafel

Wat dacht je van KNOTTEN? Dit hoge tafeltje (gebaseerd op de ouderwetse hoge schrijftafel) is perfect voor je laptop, maar ook kan je hierin/hierop je agenda, telefoon of post kwijt. Je kunt aan de haken je sleutels of tas kwijt en de 2 ruime lades biedt plaats aan opladers, snoeren en stekkers. KNOTTEN is mooi afwerkt waardoor deze ‘bijzettafel’ een handig designstuk in je woonkamer of keuken is.

ikea-ps-statafel-voor-laptop
Het laptopstation uit de IKEA PS 2014 is nu al een klassieker en daarom wilde ik deze opberger weer eens onder de aandacht brengen. Je kunt op dit metalen tafeltje je laptop neerzetten en op de onderste planken je notitieblok en agenda kwijt.
Testman en ik werken nog regelmatig, ’s avonds, in bed. Maar je laptop/tablet wordt best warm als je deze op schoot houdt. Om dit op te lossen heeft IKEA het bedtafeltje KLIPSK. Je kunt de poten opklappen, dan neemt ie minder ruimte in. En je kan je tablet of boek vastzetten in het verzinkte spoor. En ook het snoer van je accu of oplader kan je kwijt in de speciale opening.

Laptoptafel BRÄDDA is speciaal ontwikkeld voor iedereen die regelmatig op de bank of stoel in de woonkamer zit te werken, ik dus. En als je BRÄDDA niet meer nodig hebt, kan je de poten opklappen en de tafel aan de uitgefreesde handgrepen aan de muur hangen. Door het afgeschuinde werkvlak kan je comfortabel zitten met het beeldscherm op ooghoogte. En het gelamineerde oppervlak is vlekbestendig en bestand tegen de warmte die vrijkomt als de laptop wordt gebruikt.
Tijdens het koken kijk ik regelmatig tv, op mijn tablet. Maar dan is een speciale tablet standaard wel erg handig, dus ga ik binnenkort zelf ISBERGET aanschaffen. Deze tablet steun heeft een afgeschuind werkvlak waardoor je comfortabel kan zitten met het beeldscherm op ooghoogte. De houder is in 2 standen neer te zetten en de steunrand houd je tablet op zijn plaats.
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?