You are here: Home » Balkon & stadsterras » HEMA tuinaccessoires

HEMA tuinaccessoires

geschreven door Constance

 

Pasen is bij uitstek geschikt om je tuin alvast lenteklaar te maken. En je geeft je tuin net wat extra deze lente met de nieuwe HEMA tuinaccessoires en richt je jouw tuin in naar je persoonlijke smaak. De collectie bestaat onder andere uit bloempotten in natuurlijke tinten, sfeervolle lichten en lampionnen.

41330092_01_001

LED-verlichting is dé ideale accessoires om je tuin te decoreren. Perfect voor tijdens de lange zomeravonden in de tuin en maak je het extra gezellig. De light bulb snoer bestaat uit meerdere lampjes en werkt op AA- batterijen. Je kunt ook kiezen voor kleurrijke grote of juist mini lampionnnen.

lampen

En ook de bloempotten mogen gezien worden. Je kunt kiezen uit verschillende tinten groen, grijs of wit. Om te onthouden wat je in de potten plant, maak je gebruik van de handige tuinprikkers.

Uiteraard hebben je bloemen ook verzorging nodig. Maak dit extra leuk voor jezelf door deze vrolijke gieter in olifantenvorm te gebruiken.

 

En ook HEMA heeft een uitgebreid assortiment zaden voor verse kruiden zoals bieslook, mint, basilicum of tijm creëer je in een handomdraai je eigen kruiden- of groentetuin. Hiermee pluk je smaakmakers deze lente zó uit eigen tuin. Ook zijn er zaden verkrijgbaar voor lekkere groenten als wortels, sla, spinazie en sappige tomaten. Om het je nog makkelijker te maken heeft HEMA ook complete kweekkits in biologisch afbreekbare potten. Zo ben je niet alleen goed en gezond bezig voor jezelf maar ook voor het milieu! Bij gebrek aan ruimte kies je voor de kweektuin in compact formaat. In de handige doos kweek je meerdere kruiden en groenten tegelijk.

41330128_01_003

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com