Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Stoere picknicktafel van Zwaartafelen

 

De lente is in aantocht en dan wil iedereen zo snel mogelijk naar buiten. En daar hoort ook buiten eten bij, met familie en vrienden. En is het niet heel gezellig om dit aan een stoere picknicktafel te doen?

Picknicktafel Bill - Zwaartafelen

Picknicktafel Bill van Zwaartafelen is onverwoestbaar want hij is gemaakt van Bilingahout, een onverwoestbare, Afrikaanse houtsoort met een fraaie gouden kleur. De houtsoort wordt al honderden jaren gebruikt voor de vervaardiging van molens, sluisdeuren en damwanden. Onderhoud is niet nodig, het hout vergrijst prachtig door de buitenlucht.

Waar je wel rekening mee moet houden is dat je tafel gelijk op de juiste plek in je tuin neerzet want hij weegt ong. 800 kilo, dus snel even verplaatsen is er niet bij.

Zwaartafelen maakt, behalve Bill, ook andere tafels in alle soorten en maten, voor binnen en buiten, en naar jouw smaak en wensen.

Picknicktafel Bill - Zwaartafelen 3
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?