You are here: Home » Beauty » Nieuwe baardtrimmers van Remington, de Beard Boss

Nieuwe baardtrimmers van Remington, de Beard Boss

geschreven door Constance

Afgelopen week hebben jullie al kennis kunnen maken met de nieuwe dames-beautyserie REVEAL van Remington, maar ook de heren worden niet vergeten want Remington lanceert een serie nieuwe baardtrimmers, de Beard Boss.

remington beard boss

De Beard Boss collectie bestaat uit e verschillende modellen, geschikt voor elke mogelijke baardstijl. Of het nu gaat om een volle, zware baard of een licht stoppelbaardje: dankzij Remington Beard Boss kunnen de mannen gemakkelijk, snel en zelf dagelijks een professioneel resultaat bereiken.

De scherpe, gekartelde randen van de innovatieve CaptureTrim Blades zorgen ervoor dat geen enkel haartje ontglipt aan de baardtrimmer.
Het OptiAngle design zorgt voor optimaal comfort, maximale controle en perfecte grip.

beard boss

De Beard Boss volgt moeiteloos de contouren van het gezicht en verzorgt binnen no time elke gewenste baardstijl. De Beard Boss beschikt over een verstelbare kamvergrendeling met 11 verschillende
snijstanden, geschikt voor elke baardlengte. Deze nieuwste baardtrimmer van Remington werkt op batterijen, waardoor hij overal te gebruiken is.

styler

De Beard Boss Styler biedt alle functies van een goede baardtrimmer en onderscheidt zich door de donkerrode, trendy look. De scherpe, gekartelde mesjes van de CaptureTrim Blades garanderen een superstrak trimresultaat. De Beard Boss Styler beschikt over een oplaadfunctie en is 40 minuten lang snoerloos te gebruiken.

professional

De Beard Boss Professional is bedoeld voor mannen die serieus werk van hun baard willen maken. De mesjes met titanium coating, die 300% harder zijn dan stalen mesjes, zorgen voor een gelijkmatige en strakke trimbeurt. Dankzij de lithiumbatterij, is deze trimmer zowel met als zonder snoer te
gebruiken (met een snoerloze gebruiksduur van 50 minuten). De Beard Boss Professional is verstelbaar in 13 standen (twee extra lengte-instellingen, bedoeld voor microstoppels van 2 en 2,5 mm).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com