Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

shoppen

Ontvang altijd je pakjes in de Intersteel Pakket Postkast

Ik ben een echte online shopper, en ontvang ook regelmatig pakjes met daarin testproducten en artikelen. En dan komt heel vaak voor dat ik niet thuis ben en het pakje óf bij de buren ligt maar vaker op een ander tijdstip opnieuw wordt afgeleverd, en dat is best wel vervelend en onhandig. Speciaal voor dit ongemak heeft Intersteel de Pakket Postkast ontworpen.

pakketpost intersteel

De Pakket Postkast is een postkast waarin je op elk moment van de dag of avond volkomen veilig een pakketje kan ontvangen zonder ervoor thuis te hoeven blijven. Dus je hoeft geen vrij meer te nemen om op de koerier te wachten, een buurvrouw inschakelen of naar een afhaalpunt gaan, dat behoort nu tot het verleden.

De Pakket Postkast heeft een flink formaat (95x42x40cm) waar twee pakketten in opgevangen kunnen worden. De koerier/pakketbezorger opent de stevige klep aan de bovenzijde en doet het pakketje in het bovenste vak. Zodra de klep wordt gesloten, zakt het pakketje naar het tweede compartiment, dat vervolgens automatisch sluit. Je kunt het pakketje dan alleen nog maar via het deurtje aan de voorzijde uitnemen en uiteraard is dat deurtje afgesloten. Er worden twee sleutels meegeleverd en de kast kan stevig verankerd worden op een harde ondergrond. De Pakket Postkast is er in het donkergroen en mat zwart.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?