Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

wonen

Energie zuinige nieuwe opladers en batterijen van IKEA

In huis heb je heel veel apparaten die je (dagelijks) moet opladen of die op batterijen werken. En deze opladers gebruiken ook weer stroom, en daarom introduceert IKEA (in april as.) een nieuwe serie oplaadbare batterijen en slimme opladers. En de opladers besparen energie door automatisch uit te schakelen als de batterijen zijn opgeladen.

oplaadbare batterijen sfeer

Met de nieuwe oplaadbare batterijen en opladers stimuleert IKEA om thuis en onderweg slimmer met energie om te gaan. Op deze manier wil IKEA een bijdrage leveren aan de besparing op natuurlijke hulpbronnen van de aarde.

oplader ikea

In de nieuwe STORHÖGEN batterijlader kan je tot wel 12 batterijen tegelijkertijd opladen. De oplader toont hoe ver iedere batterij is opgeladen en schakelt automatisch uit wanneer de batterijen vol zijn. Zo grijp je nooit mis, plus dat je hierin ook je opgeladen batterijen kan opslaan. De STORHÖGEN batterijlader heeft het design van een boek en misstaat niet in de boekenkast of op een bureau.

Onderweg batterijen opladen is heel eenvoudig met de gunstig geprijsde VINNINGE batterijlader met USB-aansluiting. De compacte oplader biedt ruimte aan twee oplaadbare batterijen en toont tevens de oplaadstatus. Is de batterij opgeladen, dan bespaart de VINNINGE batterijlader energie door automatisch uit te schakelen. Handig voor het onderweg opladen van batterijen voor bijvoorbeeld je fotocamera.

batterijen ikea

De duurzame LADDA oplaadbare batterijen van IKEA kunnen tot wel 1.500 keer opgeladen worden. Daarmee voorkom je dus dat je 1.500 alkalinebatterijen moet weggooien met alle gevolgen van dien. De AA en AAA batterijen zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten. Zo heb je voor een fotocamera met flitser de hoge capaciteit batterij nodig, herkenbaar aan de witte kleur en kan je voor een computermuis voor de lagere capaciteit gaan, die een kartonnen design heeft.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?