You are here: Home » Eten & koken » Vis eten uit blik

Vis eten uit blik

geschreven door Constance

Vis eten uit blik!? In Nederland heeft vis eten uit blik een slecht imago terwijl er in de Zuid-Europese landen heel veel lekkers in blik wordt gestopt.

eten uit blik

Daar moet verandering in komen vindt men bij Bommels Conserven en zij hebben dan ook een nieuw concept gelanceerd; Een Nieuwe Blik op Tafel. En dat conserven hip en trendy zijn blijkt ook uit het boek Vis uit Blik en de opening van restaurant Tincan in Londen.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten bereiding van makreel, sardientjes, tonijn en kreeft en alleen de blikjes (rond en rechthoekig) zijn een lust voor het oog en bijna zonde om open te maken.

Verder kan je in de webshop ook oa. de heerlijke Sal de Ibiza producten kopen, en ook verschillende soorten olie en chocolade.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?